Epitome är ett bra ord säger min bror

Shit is fucked / Permalink / 2
Familjen är i kris. Skiljsmässa. Pappa är singel för att mamma bestämt att det ska vara så. Hon säger att det inte går att prata med pappa. Pappa säger att han inte vet någonting om deras förhållande längre eftersom mamma inte pratar med honom. Vår kyl innehåller i skrivande stund drygt ett kilo bakmargarin, sju liter mjölk och tre paket bredbart smör. Normalt sett har vi max 200g smör som sällan används då ingen orkar baka. En halv liter mjölk så att mamma dagligen kan svära över att all mjölk är slut och resten av familjen kan försöka förklara att hela familjen dricker ett paket kaffe på 36 timmar och att mjölkbrist är logiskt eftersom morsan och farsan vägrar köpa mer än 3 liter mjölk på en gång. Sju liter är dock väldigt för mycket vågar jag påstå, därför tvingar jag min bror att göra en liter varm choklad nu, win. Bredbart smör råder det alltid en brist på eftersom det vi konsumerar mest efter kaffe är bröd. Tre paket känns mer som en tsunami av gud (som inte finns) hör bön (som aldrig betts) och överdriver (som vanligt) alla sina aktioner.

Mamma köper smör, mjölk och bredbart smör. Hon säger inget till nån. Pappa köper smör, mjölk och bredbart smör. Jag köper 3 liter mjölk för jag är chokladsugen och berättar det för min bror, därför gör han choklad nu.

Vår kyl är ett statement över krisen i vår familj. Vår kyl är ett epitome av vår oförmåga att bedriva ett hälsosamt känsoliv. Vår familj är  fett med smör (lol), sjukt mycket mjölk och ännu mer jävla, men lite mjukare, smör.

Fail.
Till top