There's something we need to discuss

Mina jag och deras beslut / Permalink / 1
Handen drar jag genom håret och blundar. Vattnet är skållande och jag försöker bränna mig men känner inget tvång att flytta mig ur strålen.
Foten trycker jag ned lite lätt och ser hur mätaren ökar förbi hundra, hundratio, hundratjugo och hundratrettio. Försöker framkalla ett leende men jag känner bara ett lugn.
Händerna utsträckta på ängen och regnet fyller luften medan åskan och blixtarna krigar. Jag försöker vara lite rädd men ler lugnt.
Jag försöker hitta på ett nytt sätt att bemöta min kropp och mina tankar. Min insida. Själen kanske, om man ska säga såna ord. Positivt tänkande gör mig mest förbannad. Religion? Don't make me laugh. En dag kanske jag skriver ett rantigt inlägg om människor jag stör mig på, då kommer jag nämna positiva människor och religiösa människor som försöker tvinga på sin religion på andra.

Så vad finns kvar? Realism och apati?


Var på Foo Fighters i onsdags och hade två positiva saker bortom det. Ett möte med en internetvän som var grymt trevlig. Och sen upplevde jag ett förband som var jävligt grymma live. Så jag ska lyssna in mig på dem och se vart de tar mig.

12 lediga dagar i Juli, nåt ska man väl kunna göra av dem. Som inte kostar för mycket pengar då. I augusti åker jag till Spanien en sväng. Fett najs.

Jag är ledsen för att jag är en trist bloggare. Det är lättare att slänga iväg ett sms till mig om ni vill prata eller höra av mig. Jag släpper sällan telefonen.

kram på er.
Till top