I'm working on it

Allmänt / Permalink / 1
Har jobbat lite längre pass nuförtiden, inte det roligaste man kan göra kanske men jag behövde både ta igen missade pass efter en ledighet och få in lite mer pengar.
Jobbet går bra, jag har en väldigt ojämn fördelning på vilka projekt jag kan sälja bra och dåligt, men med övning så blir man ju helt klart bättre. Jag vet inte hur många tusen personer i sverige jag har pratat med nu, men jag gissar på att om man har jobbat här i fyra fem år så lär man ha pratat med Sverige, överallt i Sverige. Cool tanke. Skulle ju vara lögn att säga att jag reser mycket i mitt jobb, men idag kan jag lika gärna hänga i Kiruna ett par minuter eller varför inte Göteborg?

Igår kom Micke över, vi är jävligt lika när det gäller bitterheten, den cyniska inställningen till folk och livet och den sotsvarta humorn. En humor både han och jag skulle bli inspärrade för ifall "vanligt" folk fick nys om den.
Det finns dock stora skillnader också, jag är en gamer och jag avskyr solen när det är "för" varmt. Den får gärna lysa lagom mycket lagom varmt, men när det är såna sommardagar som de flesta föredrar då vet jag inte vart jag ska vägen. Tjejen vill ju definitivt gå ned till stranden eller gå promenader, jag vill bara sätta mig i en skuggig grotta eller skog och lyssna på musik eller sitta hemma och spela istället.
Micke är en fritidsgrabb, eller ja, han har en del uteaktivitetsintressen. De enda intressena jag har utomhus är bada, köra bil och gå i skogen. Typ. Det finns såklart andra saker jag gillar, kommer bara inte på något konkret.
(Varför heter det konkret? Vadå, något "fast" exempel då som concrete* då eller? [*engelskans ord betong])
Micke kom över igår i alla fall, tidigare har vi mest varit hos honom och chillat men eftersom jag är en gamer och just köpt Battlefield Bad Company 2 och fixat xboxlive i 3 månader så planerar jag göra det mesta av tiden. Han spelar inte alls nuförtiden, har växt upp och tagit tag i sitt liv. Jag on the other hand vägrar sluta spela. Så vi satt och snackade jobb och liv medan vi spelade lite och drack kaffe. Det var najs.

Sen så jobbar jag idag då, klockan 12 börjar jag. Tjejen var med en kompis till 03:45 då jag åkte för att hämta henne så det blev lite tajt om sömn men just nu känns det bra, slängde i mig lite frukost hemma, snoozade lite till innan jag åkte och nu sitter jag här och till och med uppdaterar bloggen, ifall du inte märkt det.
I övrigt är jag glad. Jag är ivrigt att flytta och dagarna till sista inflyttsdatum drar sig fram över månaderna som en tjockis på botten av en sjö med cementskor. Not fast enough.
Lägenheten ser ut som fan, det är som att bara för att vi ska flytta så känns varje effort till att städa som ett ärkeslöseri på energi. Det vankas ju trots alla flyttstädning snart.
En annan god nyhet är att vi trots bristande städintresse har köpt ny dammsugare. Det gjorde vi på vår 10dagars semester i Sveriges bermudatriangel. Vi åkte från Karlstad till Malmö och stannade där i 5 dagar, sov hos Mysans brorsa och hans tjej- Jag firade min födelsedag där och jag och My gick på Kent dagen efter. Sen fick jag äntligen träffa hennes mormor och morfar också. Så efter att ha passerat Malmö så åkte vi hem till mig i norra Uppland, "när vi ändå är i krokarna" tänkte vi. Så vi besökte familj och vänner och det var ett fint avslut på semestern. Sen såklart har det ju börjat töa i Sverige, i malmö kunde man gå lite lättare klädd och solglasögon kunde man ha på sig utan att se ut som SÄPO eller den där skumme grabben i gummistövlar vid frysdisken.
Men då, samma dag vi skulle åka de där 300-400 kilometrarna hem till Karlstad så börjar molnen få vinterkräksjukan och snön landar i ett blött slirigt lager på 1½dm over night. Så istället åkte vi tidigt dagen därpå och han till karlstad en timme innan jag skulle gå till jobbet. Sån tur var så fick jag gå hem tidigare eftersom kontoret var överfullt på folk. Ett lucky break.

Jag vet att folk sällan läser här nuförtiden, and I don't blame you, men jag kommer att säga till här ifall det skulle bli så att jag överger eller raderar bloggenl. Jag skriver när jag känner att jag har ro och tid.

Kram på er.
Till top