Starshine, never gonna find me

Shit is fucked / Permalink / 1
Rubriken är från en låt med the Gorillaz som heter just Starshine. 2-D sjunger med sin ljusa stämma, vad han menar kan man bara filosofera om.
Trots en fullständigt usel senaste månad på jobbet så har jag lyckats få fast anställning. Känns som om Gud sitter någonstans där uppe och är frustrerad.
Gud: "Men herrejag! Hur svårt ska det vara att sköta sitt jobb?!"
Sankte Per: "Mmmm han är en odåga, men jag måste säga att när han sålde ett medlemskap till en villaförening till en gubbe i lägenhet så visade han inte bara att han hör hemma i helvetet, utan också att han lever sig in i vilken uppgift han än tar på sig. Så länge det är en uppgift åt gången, mannen har ju trots allt samma multitaskingfunktion som en Ipad."
Gud: "Ja apropå det, har ni lyckats bekräfta att Steve Jobs är Lucifer än?"
Sankte Per: "Vi jobbar på det. Hans försäljnings siffror går till och med om hans förra Imperium, Microsoft. Kanske menar han att Windows är ett sätt att se från jorden ner i helvetet och att apple är ett fuck you till dig angående kunskapens äpple? Fast apple är mycket mer problemfritt."
"Jag är fortfarande förbannad för att vi uppgraderade våra himla servrar från Windows XP service pack 2 till Vista. Det höll på att döda hela vår verksamhet. Jag håller fortfarande på att städa upp efter incidenten som vista orsakade med världsekonomin."
...okej, nu rantar jag bara om datorer. Det spårade ur lite. Fast anställning var vi på, ja just det, good job Linus.
Var och hälsade på hemma i Roslagen för en tid sen. Sammanfattat så var jag i uppsala och spelade Civ4 i 4 dygn och sen var jag i Norrtälje och åkte buss och krökade (vilket är det mesta man gör i Norrtälje) i 2 dygn. På det hela taget en mycket värd vecka.
Saknar mina vänner. Saknar min familj. Har ett okontrollerbart behov av att skaffa hund. Kollar blocket.se varje dag, vilket inte förbättrar saken. Nu är jag fan på gränsen till att köpa 30 olika sorters hundar bara för att valpar är söta. mrhrhrhrhrm....
Kent släppte ny skiva. En plats i solen. Funnits att köpa i ett par veckor nu. Jävligt bra skiva. Det är som om de delade upp Röd och den senaste i två känslokategorier. Den ena lite mörkare och mer nostalgiskt deprimerande, den andra lite mer sentimental och romantisk. Ett jävligt bra drag, men jag är nog mer nöjd med den En plats i solen än Röd. Dock innehåller ju Röd några jävligt fina låtar.
Nog med ord från mig.
Mitt liv är komplext. Som en gammal gubbe sa för ett halvår sedan:
"Det finns inga ord för det, på det här jävla språket."
Till top