Nu När Kungen Är Död

Hat, insikt, självförakt / Permalink / 3
Fy fan jag jag hatar att jag fortfarande ser på dig med kärlek i hjärtat.
Jag hatar att jag fortfarande vill hålla om dig.
Det är så sjukt störande att jag fortfarande åtrår dig. Saknar din hud och dina händer, dina läppar och dina bröst.

Jag borde fan låsas in på "de allmänt kördas zoo"
T, vad vi hade var enligt mig kärlek, hur hade vi annars stått ut? Men du kallar det för något annat, jag minns inte vad men när du sa det sårade du mig så jävla hårt. Du sa det på ditt vanliga msn "*asg* förlåt men..."-sätt. Ett som jag hatar och föraktar intensivt.
Men allt grundar sig i att jag hatar att jag fortfarande har känslor för dig. Att jag vill kötta och bena varenda jävla fittsork som rör dig och säger att jag inte förtjänar dig. Detta är ett meddelande till er: T är någon ni FAN SKA TA VARA PÅ! Era jävla emoknullande rakbladshoror! Jag svär, det var därför jag inte ville träffa den där apan du hittat T, för jag skulle trycka hans späda fejs så hårt mot rulltrappan att inte ens en DNA analys skulle kunna identifiera honom.
Du var allt för mig när jag hade dig, även när jag gjort slut också. Enda anledningen till att det tog slut var egentligen för att jag inte ville bråka mer och ville ta ett seriöst avbrott. Jag menar, sure, Totte hjälpte mig med detta kritiska beslut, men wtf, du verkar ju inte precis lida. Nej, den som lider mest efter allt det här är jag. Efter att min dom mot dig föll var det jag som blev kastad ned i fängelsehålorna där jag nu spenderar min otid. Mardrömmar, frustrationer, ilska, deppressioner och sorg likt inget annat jag någonsin varit med om. Jag har varit så orolig för hur du har mått men inte vågat ringa med rädsla för att jag inte var något annat än just en drog för dig. För om det vi hade var missbruk, och jag är en "jävla invandrare" för dig, då är det här den tuffaste rehabtiden i hela mitt liv. Jag kan inte fatta hur det kunde bli så här. Och sen ljög du ju för mig också om att du inte haft sex. För det första har inte jag med det att göra, men om du ändå skulle berätta, varför sa du inte som det var? Så jävla lågt.

Hursomhelst hoppas jag att de nya grabbarna och de andra, behandlar dig ok. För du förtjänar någon som orkar med att kasta sig själv ut för klipporna hundra gånger före dig.


Det jag hatar allra mest i allt det här är mig själv.

image5
Till top