Du är min hjälte

Allmänt / Permalink / 10
Klockan är 07:28 och i ett småkyligt litet rum sitter jag och dricker halvkallt kaffe. Att jag ens är vaken vid en tidpunkt såsom denna är som något taget ur en science-fiction film, det händer inte i verkligheten. Jag försöker övertyga mig själv om att det är jag som sitter här, som skriver det här och som andas den här renrakade ångesten som hungrigt sliter mitt självförtroende i stycken. Egentligen sitter jag på en balkong på nåt mentalsjukhus och röker en cigarr med min bevakare bredvid mig. Askfatet av marmor har spår av hans rakade skalle på de trubbiga kanterna. Blod, skinn och lite skadat kött. Det borde göra väldigt ont men hans medvetslöshet gör honom väldigt apatisk.
Du tycker nog att jag gnäller mer än jag förtjänar, men jag brukar säga att alla har rätt att gnälla. Det finns alltid de som har det värre, så betyder det att vi inte ska gnälla bara för att Mowgli i någon kulhålsbeprydd by blir mättare för det? Jag tycker inte det. Skänk pengar om ni tycker så synd om dem, men av någon anledning tror jag att en hög omättat gnäll är billigare. Mest för att man kan räkna med att 25% av pengarna man skänker går rakt in i hjälporganisationernas kaffekassa om man bestämmer sig för att köpa sig lite fejkad mänsklighet.
Klockan är 07:40 och det har tillsynes tagit mig tolv minuter att skriva ovanstående, antagligen för att min hjärna är i uppror. Helvete vad jag saknar dig, dina ögon och hur du ligger i mitt knä och ser upp på mig med en busig antydan till leende. Men jag förstår att du undrar vad du ska göra med mig. Att kärlek kostar pengar blir mer och mer verkligt. Och när han sjunger brinn pengar brinn jag lovar du betyder någonting så förstår jag nu vad han menar.
Mardrömmarna är färre och färre men sömnen är näst intill alltid orolig. När jag är bredvid dig oroar jag mig för vad du tänker göra med mig om du tröttnar. Vad du kommer säga om du har en dålig dag. Detta gör att jag somnar trögt. När jag är utan dig är inte problemet att somna, det är att sova och inte drömma saker jag inte vill nämna. Det är som om de lyssnar.
Det känns så konstigt att klassa sig själv som lyckligare än på länge men samtidigt ha en sån här gigantisk fucking ångest of impenitrable doom. Men jag har mig själv att skylla som tog på mig något som jag visste att jag skulle ha otroliga problem med att klara av. Jag behövde pengar. Korrektion, jag behöver pengar. De är snälla mot mig som låter deadlinen ha en mycket liten puls, så liten att de som inte får veta inte märker den.
Pengar att betala av en skuld, vilka drömmar man har. Men så är det när man träffat en flicka man inte kunde ha varit nöjdare med.

You're the only thing i've got
that can't seem to get enough
We collide for one embrace, so
I keep on playin our favorite song
I turn it up while you're gone
It's all i've got when you're in my head
and you're in my head
so I need it

Jag saknar mina trummor en hel del också. Virveln är trasig så det blir inte mycket spelande då. Att spela trummor i verkligheten är ingenting som varken Guitar Hero eller Rock Band kommer i närheten av. Det är en välsignelse. Jag önskar mig ett par trummor i framtiden. Pearl eller Tama. Vad som helst av gedigen kvalitet. Vill bara röja.



Till top